Handlekurven er tom


Queen - Deluxe Anthology (Updated Edition) - Piano/Vocal/Guitar

På lager: 4


Queen - Deluxe Anthology (Updated Edition) - Piano/Vocal/Guitar

Sang, Gitar, Piano & Keyboard

35 hitlåter fra den ikoniske rockegruppen Queen frontet av Freddie Mercury, her arranger for piano, vokal og gitar. Revidert utgave fra 2018.


Another One Bites The Dust
Bicycle Race
Body Language
Bohemian Rhapsody
Brighton Rock
Calling All Girls
Crazy Little Thing Called Love
Don't Stop Me Now
Fat Bottomed Girls
Flash's Theme (Flash)
Good Old-Fashioned Lover Boy
I Want It All
I Want To Break Free
I'm In Love With My Car
It's A Hard Life
It's Late
Keep Yourself Alive
Killer Queen
Long Away
Need Your Loving Tonight
Now I'm Here
Play The Game
Radio Ga Ga
Save Me
Seven Seas Of Rhye
The Show Must Go On
Somebody To Love
Tear It Up
Tie Your Mother Down
Under Pressure
We Are The Champions
We Will Rock You
Who Wants To Live Forever
You're My Best Friend